Attention! This investment falls outside AFM supervision. No license required for this activity.

Attention! This investment falls
outside AFM supervision.
No license required for this activity.

Who we are

R.M. (Roger) Broekhuizen

Roger Broekhuizen (1974) was effectenhandelaar bij AOT N.V. en Intal Marketmakers. 25 jaar relevante werkervaring startte hij bij de Rabobank op de Tradingdesk en later in Vermogensbeheer. De afgelopen 14 jaar is hij bestuurder van een beleggingsonderneming. Binnen het Fonds is hij  verantwoordelijk voor het algemeen bestuur van de stichting Smart Theta en specifiek het beleggingsbeleid. Roger is tevens geregistreerd bij het DSI.

T. (Tim) Hardeveld

Tim Hardeveld (1983) is gedurende zijn carrière betrokken geweest bij verschillende vastgoedprojecten. Daarnaast is hij al ruim 15 jaar actief als belegger met een specialisatie in vastgoed. Binnen het Fonds is hij verantwoordelijk voor de alledaagse zaken, de juridische aspecten, compliance en risk management. Tim is onderdeel van de directie van Smart Theta.

B.J.R. (Björn) van der Meulen

Björn van der Meulen (1981) heeft Business Communication gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2008 is hij betrokken geweest bij verschillende ondernemingen in bedrijfscommunicatie en  digitale media. Binnen het Fonds is hij verantwoordelijk voor de relatie en communicatie met investeerders en overige belanghebbenden. Björn is onderdeel van de directie van Smart Theta.

A.E. (Alain) de Haas

Alain de Haas (1972) heeft vijf jaar als Optiehandelaar gewerkt op zowel de beursvloer als in de dealingroom te Amsterdam. Hij heeft 25 jaar relevante werkervaring. Hij werkte voor een grote Nederlandse Vermogensbeheerder en is inmiddels 14 jaar bestuurder van een beleggingsonderneming. Binnen het Fonds is hij verantwoordelijk voor het algemeen bestuur van stichting Smart Theta en specifiek het beleggingsbeleid. Alain is geregistreerd bij het DSI.

M.L.J. (René) van de Vondervoort

René van de Vondervoort (1968) is verantwoordelijk voor het portefeuillebeheer van Smart Theta conform het omschreven beleggingsbeleid. René heeft 31 jaar relevante werkervaring. Eerst als Senior Beleggingsadviseur bij Private Banking Rabobank en vervolgens als CEO van Optietrading.com. René heeft een SPD studie en NIBE SVV Senior Beleggingsadviseur afgerond.